Blogi

2022. aasta menukaimad tooted!

Head disainisõbrad! Toome Teieni Tool&Tooli eelneva aasta menukaimad tooted. Seekord on enim müüdumaks ostunud just funktsionaalsed töötoolid, mis on leidnud oma tee erinevatesse kontoriruumidesse kui ka koolimajadesse. Oleme väga tänulikud kõigile oma koostööpartneritele, kes on pakkunud meile huvitavaid ja väljakutsuvaid projekte.

ACCIS PRO

Accis Pro on meie enim müüdud kontoritool. See modernne ja kerge vormiga töötool järgib keha liikumist. Accis Pro on unikaalne seetõttu, et see ei toeta selga ainult puhkeasendis vaid ka liikuvas olekus. Accis Pro võimaldab “aktiivset istumist”.

X50

Ei saa me üle ega ümber sellest Jaapani toolist. Uskumatult mugav, elastne ja taaskasutatud materjalidest toodetud tool, mis sobib imehästi nii konverentsisaalidesse, seminariruumidesse, koolimajadesse kui ka igalepoole mujale. Disainilt on X50 puhta ja modernse joonega, tänu millele on X50 pärjatud mitmete disainiauhindadega. X50 mustad soliidsed toolid leidsid oma koha ka sügisel avatud uues Tallinna Muusika- ja Balletikoolis.

XENON

Xenon’i kollektsioon loodi, et rahuldada nõudlikke kliente, kes pööravad tähelepanu ergonoomilistele lahendustele, samal ajal pidades oluliseks ka disaini ja eetikat. Xenon on varustatud kõigi vajalike mehhanismide ja funktsioonidega, garanteerides täisergonoomika koos väga mõistliku hinnaga.

TIPO BOARD

See kompaktne ja kerge Jaapani laud on toodetud taaskasutatud materjalidest. Tipo Boardi unikaalsus peitub selle minimalistlikus silmapaistvas disainis ja võimaluses seda lihtsasti reastada ning virnastada. Tipo Board on leidnud ka oma tee näiteks Jüri Gümnaasiumisse ja tagasiside kooli poolt on olnud väga positiivne.

TIPO

Tipo toolis kohtuvad esteetiline disain, funktsionaalsus ja kompaktne ladustamisvõimalus, mis teevad selles tõelise disaini eduloo. Rahvusvahelisele disaini- ja kvaliteedistandarditele vastav tool on keskkonnasõbralik ja loodud 100% taaskasutatud materjalidest. Pildil Tartu Ülikooli üks õppehoonetest.

CTZ

CTZ laud on kontori- ja konverentsilaudade seas loonud täiesti uus standardi. Tänu unikaalsele süsteemile on seda hoolikalt disainitud toodet mugav käsitleda ja hoiustada. Mitmeid auhindu võitnud keskkonnasõbralik CTZ laud on loodud 100% taaskasutatud materjalidest.